Tuesday, 3 August 2010

Need help with Ubuntu ?

 
ALB

Në qoftëse dëshironi të instaloni Ubuntu-n apo keni ndonjë problem, ejani tek zyrja jonë.

Çdo të Hëne , Mërkure dhe të Premte nga ora 18:00.

Vendi: Në Prishtinë tek Qendra Tregtare e Dardanise , afër PTK.
Shikoni videon më poshtë.

ENG

If you want to install Ubuntu or you have some problems with it, come to our office.

Every Monday, Wednesday and Friday at 18:00.

Location: In Pristina, Kosovo at Dardania Trade Center , near PTK.
See the video below.

1 comment:

  1. Greetings from Belgrade and Serbian LoCo team, we are happy to see FLOSS project working in Pristine, and we wish you all the best

    ReplyDelete