Tuesday, 3 August 2010

Need help with Ubuntu ?

 
ALB

Në qoftëse dëshironi të instaloni Ubuntu-n apo keni ndonjë problem, ejani tek zyrja jonë.

Çdo të Hëne , Mërkure dhe të Premte nga ora 18:00.

Vendi: Në Prishtinë tek Qendra Tregtare e Dardanise , afër PTK.
Shikoni videon më poshtë.

ENG

If you want to install Ubuntu or you have some problems with it, come to our office.

Every Monday, Wednesday and Friday at 18:00.

Location: In Pristina, Kosovo at Dardania Trade Center , near PTK.
See the video below.

Wednesday, 16 June 2010

Richard Stallman gives a speech in Pristina, Kosovo

ALB:
Artikulli ne PC World
Photos from Gent Thaci (Facebook)

ENG:

Invited by FLOSSK (Organization which our LoCo is part of it) Richard Stallman made a speech and visited Kosovo with us.

Thursday, 29 April 2010

Ubuntu 10.04 Release Party


ALB

Ndeja për Ubuntu Lucid Lynx ishte i paharruar. Ndeja u mbajt tek kafja Dit E Nat në Prishtinë nga FLOSSK-u. Arianit Dobroshi prezentoni Ubuntu-n tek anëtarët e rinj dhe foli për gjërat e reja që ofrontone Lucid Lynx .Ne shpërndam falas rreth 50 CD-ja falas. Televizioni i Klan Kosova ishte aty dhe emetoi ngjarjen të Hënën.

Këtu janë disa foto nga ngjarja.

ENG

Lucid Lynx Release Party was awesome. The party was held at Dit E Nat Caffe in Pristina, Kosovo by FLOSSK. Arianit Dobroshi presented Ubuntu to new users and talked about new features. We gave about 50 CD's for free. The Klan Kosova TV was there and the event was broad-casted on Monday.

Here are some photos from event.

Video from Klan KosovaAlket Rexhepi