Thursday, 29 April 2010

Ubuntu 10.04 Release Party


ALB

Ndeja për Ubuntu Lucid Lynx ishte i paharruar. Ndeja u mbajt tek kafja Dit E Nat në Prishtinë nga FLOSSK-u. Arianit Dobroshi prezentoni Ubuntu-n tek anëtarët e rinj dhe foli për gjërat e reja që ofrontone Lucid Lynx .Ne shpërndam falas rreth 50 CD-ja falas. Televizioni i Klan Kosova ishte aty dhe emetoi ngjarjen të Hënën.

Këtu janë disa foto nga ngjarja.

ENG

Lucid Lynx Release Party was awesome. The party was held at Dit E Nat Caffe in Pristina, Kosovo by FLOSSK. Arianit Dobroshi presented Ubuntu to new users and talked about new features. We gave about 50 CD's for free. The Klan Kosova TV was there and the event was broad-casted on Monday.

Here are some photos from event.

Video from Klan KosovaAlket Rexhepi

No comments:

Post a Comment